Palvelumuotoilun suunnannäyttäjä Fyyri liittyy Solidabikseen!

Suomen IT-kentän uusi moniottelija Solidabis ja palvelumuotoilun sekä käytettävyyden kokenut suunnannäyttäjä Fyyri yhdistävät voimavaransa. Solidabiksen vahva liiketoiminnan asiantuntijoiden ja ohjelmistokehittäjien tiimi saa Fyyrin omistautuneissa ammattilaisissa nyt uudenlaisia voimavaroja palvelumuotoilun tueksi. Käyttökokemuksen merkitys digitalisaation edellytyksenä on Fyyrin toiminnan kivijalka. Solidabiksen ostaessa Fyyrin liiketoiminnan kasvaa vuosi sitten perustetun Solidabiksen henkilökunta 30: een asiantuntijaan.

”Solidabikselle keskeisen asiakaslähtöisen elinkaariajattelun näkökulmasta Fyyrin mukaantulo on täysosuma ja voimme nyt tarjota varsinkin projektien alkupäähän entistä kattavammin palveluita. Etsimme pitkään sopivaa yritystä tuomaan meille lisää osaamista ja tekijöitä käyttökokemuspuolelle sekä palvelumuotoiluun. Halusimme myös tahon, jolla on osaamista ohjelmistokehityksestä, ja joka Solidabiksen tapaan on kokenut, ketterä sekä nälkäinen. Fyyrissä löysimme sellaisen.” kertoo Solidabiksen toimitusjohtaja Petteri Puhakka.

Toukokuussa julkiselle puolelle laajentanut Solidabis saa kaupassa myös lisää osaamista tälle sektorille, jossa Fyyri on toiminut luotettuna käyttökokemuksen kumppanina sekä digitalisaation luotsina jo yli 8 vuotta. Kokemusta kansalaisten palveluiden sujuvoittamisesta onkin kertynyt lukuisista julkisen hallinnon projekteista.
Leena Ketonen kertoo Fyyriläisten olevan innoissaan uusista mahdollisuuksista joita kasvu Solidabiksen kanssa avaa: ”Fyyriläiset parantavat maailmaa palvelu kerrallaan. Ihmisten arki muuttuu ja haluamme tuoda digitalisaatioon järkevyyttä ja tehokkaita, uudenlaisia ratkaisuja. Solidabiksen järjestelmä- ja alustaosaajien kanssa pystymme yhdessä muotoilemaan asiakkaillemme vetoavia palveluita ja tekemään niiden toteutuksen tehokkaasti.”

Lisätietoja:
Petteri Puhakka, Toimitusjohtaja, Solidabis Oy, puhelin 0400 414 623, petteri.puhakka (at) solidabis.com
Pentti Heikkinen, Hallituksen pj, Solidabis OY, +358 400 438 611, pentti.heikkinen (at) solidabis.com
Leena Ketonen, Perustaja, Fyyri Oy, puhelin , 0407659933 Leena (at) fyyri.fi

RSS
Facebook
Facebook
Google+
http://www.solidabis.com/2017/06/20/palvelumuotoilun-suunnannayttaja-fyyri-liittyy-solidabikseen/
LinkedIn

Solidabis Oy     |         |     Facebook   LinkedIn   Twitter     |     Tietosuoja     |     Tilaa uutiskirje