Luotettavaa ohjelmistokehitystä

Solidabikselta löydät kokeneet tekijät ja suunnittelijat niin isoon kuin pieneenkin projektiin. Toimitamme sekä valmiita ratkaisuja että luotettavia ammattilaisia. Asiakkaillemme kehitämme juuri heidän toimintaansa tukevia ratkaisuja.

Yhteistyössä kehitetyn ohjelmistoratkaisun avulla asiakkaamme pystyy tehostamaan yrityksensä prosesseja ja työn tuottavuutta, parantamaan myyntiään ja asiakaspalveluaan tai nopeuttamaan toimitusaikojaan.

Ohjelmistokehityksen kivijalkana meillä toimii tytäryhtiömme Gateway Technolabs. Gateway on erikoistunut vaativaan ohjelmistokehitykseen ja on ollut toimittajana tai kumppanina lukuisissa suurissa ohjelmistoprojekteissa. Paikallisten tiimien lisäksi Gatewaylla on myös vahvaa offshore-osaamista.

Tallistamme löytyy niin junior ja senior full stack -koodareita, kuin myös kokonaisia scrum tiimejä. Meiltä löytyy monenlaista osaamista, esim: FrontEnd: AngularJS, HTML5, CSS, Javascript, Backend: .NET /C# & Java. • Testing automation: Selenium, Python, C# & Protractor etc etc.

Lue lisää toteutetuista caseista täällä.

Solidabis Oy     |         |     Facebook   LinkedIn   Twitter     |     Tilaa uutiskirje