Tauot työpäivän aikana ovat tärkeitä. Mutta mitä sitä tauoilla sitten tekisi, jotta keho ja mieli virkistyisi? Kokeile fyyriläisten hauskoja vinkkejä aktiiviseen taukoon!100 vinkkiä aktiiviseen taukoon Fyyriltä

Ilmarisen 100 tekoa – kampanja

Satavuotiasta Suomea kunnioittaen Ilmarinen on haastanut työyhteisöt tekemään kanssaan 100 tekoa paremman työelämän puolesta. Myös palvelumuotoilutiimimme Fyyri osallistuu kampanjaan 100:lla meidän näköisellämme vinkillä aktiiviseen taukoon työpäivän aikana.

Käytettävyys on osa työhyvinvointia

Myös työkalujen hyvä käytettävyys parantaa työelämää. Kun käyttöliittymien ja palveluiden suunnittelussa huomioidaan ihmisen tiedonkäsittelyn rajoitukset, lisätään jaksamista. Käyttöliittymät, jotka eivät kuormita ihmistä tarpeettomasti, tekevät työskentelystä sujuvaa, innostavaa ja motivoivaa.

Taukoa huonoista työkaluista

Toivomme, että mahdollisimman monissa työpaikoissa olisi helppokäyttöiset työkalut, jotta luovuuteen jää voimavaroja kun rutiinit sujuvat jouhevasti. Tosiasia kuitenkin on, että oikeasti työpaikoista löytyy vielä yksi jos toinenkin työkalu, jota on hankalaa, hidasta tai turhauttavaa käyttää. Erityisesti silloin on tärkeää, että työstä pääsee välillä pitämään taukojakin. Mutta mitä sitä tauolla sitten tekisi? Kokeile ihmeessä meidän virkistäviä, hyväntuulisia ja joskus hullujakin vinkkejämme:

Fyyriläisten taukovinkit löydät Youtubessa,  Twitterissä ja Facebookissa!

P.S. Ilmarinen myös palkitsee parhaat teot. Käy äänestämässä Fyyrin ”100 vinkkiä aktiiviseen taukoon työpäivän aikana” –tekoa Ilmarisen 100 tekoa-kampanjasivulla!