Solidabis

Juha Ilanmaa vahvistamaan Solidabiksen prosessitiimiä


Juha Ilamaa on liittynyt Solidabiksen kasvavaan prosessijohtamisen tiimiin. Näköalaa IT-sektoriin Juhalla on yhteensä jo parikymmentä vuotta, joista viimeisimmät kymmenen automaation ja prosessien tehostamisen parissa.

Juha on johtanut, toteuttanut ja konsultoinut useita automaatio- ja prosessikehityksen hankkeita sekä yksityisellä että julkisella puolella. Viimeisimpinä vuosina Juha on erikoistunut ohjelmistorobotiikkaan, eli RPA:han.  Tiimeineen Juha on saavuttanut ohjelmistorobotiikan avulla kasvua tehokkuuteen, säästöjä kuluihin sekä onnistunut lisäämään henkilöstön työtyytyväisyyttä automaation poistaessa manuaalisia toistuvia työvaiheita. ”Rutiineista vapautunut henkilö kykenee tuottamaan jalostusarvoltaan arvokkaampaa panosta organisaatiolle. Mielestäni tämä on win-win”, kertoo Juha.

Juha kertoo olevansa ratkaisu, ei teknologiakeskeinen: ”Teknologia on toki mielenkiintoista, mutta tärkeintä on kussakin ajassa löytää asiakkaalle soveltuvin ja tarkoituksenmukaisin ratkaisu. RPA on siitä mielenkiintoinen, että se mahdollistaa uudenlaisen tavan automaation lisäämiseen ja on selvästi nostanut kiinnostusta muuhunkin prosessiautomaatioon.”

Solidabiksessa Juhaa kiinnostivat työskentelykulttuurin mutkattomuus, tahto ymmärtää asiakkaiden tarpeita sekä aito kiinnostus pyrkiä erinomaisuuteen prosessien automatisoinnin alalla. ”Työkavereideni osaamisen kirjo on laajaa ja aina on mahdollista tarkastella asioita usemmalta näkökulmalta ja aivoriihellä ratkoa ongelmia.”

Solidabiksen prosessiliiketoiminna vetäjä Marja Jussila VanLeeuwen on tyytyväinen saadessaan Juhan tiimiinsä. ”Juhalla on vankkaa kokemusta ja näkemystä ja hän on loistava lisä tiimiimme. Hän oli meille täsmärekry, jonka halusimme ehdottomasti mukaan.”

Tutustu Solidabiksen prosessikehitystarjontaan