Solidabis

Solidabis jatkaa kasvuaan


Hypätään reilu vuosi taaksepäin – vuosi 2018 onnistui hienosti: kasvoimme vahvasti ja nelinkertaistimme liikevaihtomme. Voit lukea postauksen täältä. Emme voi väittää, että vuosi 2019 olisi jäänyt huonommaksi, sillä kaksinkertaistimme liikevaihtomme ja paransimme tulostamme kolminkertaiseksi verrattuna vuoteen 2018. Näitä talouslukuja emme olisi tietenkään saavuttaneet ilman upeita asiakkaitamme. Heitä on koko ajan kasvava joukko, jotka luottavat toimituksiimme ja upeaan porukkaamme. Haluamme jatkaa kanssanne pitkään.

Kaikkea ei kuitenkaan voi mitata luvuissa tai euroissa: meille on syntynyt Solidabikselle uniikki työkulttuuri, joka heijastaa arvojamme sekä meillä työskenteleviä ihmisiä. Se ei ole ihme, sillä loimme Solidabiksen arvot yhdessä, ja uskomme, että näin kilpaillulla alalla monet samaistuvat niihin ja yhteishenkeemme. Mottomme No Bullshit perustuu arvoihimme: olemme asiakkaita varten, keskitymme olennaiseen ja vastuuseen sekä vapauteen. Tämä tarkoittaa mutkatonta ja matalabyrokraattista toimintaa, jossa vastaamme tekemisistämme suoraselkäisesti ja asetamme asiakkaan ykköseksi.

Solidabisin porukkaa etäaftereilla

Yhteiset arvomme ovat luoneet kulttuurin, jossa tekijämme hoitavat työnsä tunnollisesti, tapahtui se sitten kotoa käsin, toimistolta tai asiakkaan luota.

Vallitsevaan koronaepidemian tuomaan tilanteeseen on suhtauduttava vastuullisesti ja sen vaikutukset yrityksiin ja ihmisiin ovat vakavat. Silti uskomme, että on mahdollista kasvaa ja kehittyä. Yhteiset arvomme ovat luoneet kulttuurin, jossa tekijämme hoitavat työnsä tunnollisesti, tapahtui se sitten kotoa käsin, toimistolta tai asiakkaan luota. Jatkamme samalla linjalla nyt etäkonttoreilta käsin. Yhteisön merkitys on tässäkin tilanteessa ensisijaisen tärkeä, ja olemmekin viettäneet mm. lounastaukoja ja etäaftereita videon välityksellä yhdessä. Tarvittaessa myös ulkopuolista tukea on saatavilla.

Luotamme vahvasti siihen, että vuonna 2020 jatkamme vahvaa kasvua ja kehitämme kannattavuuttamme.  Aiomme puskea entistä lujempaa hommia kehittyäksemme asiakkaidemme hyödyksi.

Ps. Haemme jatkuvasti osaavia tekijöitä meille töihin. Tsekkaa rekrysivumme ja ota rohkeasti yhteyttä!

Solidabiksen toimitusjohtaja

Petteri Puhakka

Toimitusjohtaja
Solidabis Oy

Yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.