Solidabis

Solidabis laajentaa Oulun seudulle


Kuvituskuva: Piirroskuva Oulun Toripoliisista ja Solidabis-logo taustalla

Solidabiksen kasvu on ollut viime vuodet vakaata ja kannattavaa – ja tätä kaavaa aiomme pitää yllä. Olemme päättäneet laajentaa toimintaamme Ouluun: haluamme tarjota loistavaa palvelua asiakkaille ja ennen kaikkea tarjota hyville tekijöille mahdollisuuden liittyä rentoon ja ammattitaitoiseen porukkaamme myös Pohjois-Suomessa.

Nykyiset konttorimme sijaitsevat Kaarinassa ja Helsingissä, ja Kaarinan puolelta olemmekin saaneet hyvää kokemusta siitä, että vaikka useimmat asiakkuudet keskittyvät pääkaupunkiseudulle, niin ohjelmistokehitystä voidaan tehdä paikasta riippumatta. Pääasia, että saadaan hyviä tekijöitä taloon.

Tavoitteenamme on kasvattaa Ouluun perustettava yksikkö ensi vuoden aikana tasavertaiseksi Helsingin ja Kaarinan toimipisteiden kanssa, ja tarjota palveluja Pohjois-Suomesta niin olemassa oleville kuin uusillekin asiakkaille – sijaitsivat ne missä päin Suomea tahansa. Nyt homma on edennyt asiantuntevan tiiminvetäjän etsimiseen, ja myöhemmin päätämme, mihin päin Oulun seutua uusi toimisto perustetaan. 

Haemme ohjelmistokehittäjiä Oulun seudulta

Nyt on siis mahdollista liittyä porukkaamme myös Oulun seudulta!  Tällä hetkellä palkkaamme Oulun seudulle kokeneita devaajia. Solidabiksella pääset osaksi suoraa ja mutkatonta työyhteisöämme, sekä nyt voit olla alusta alkaen vaikuttamassa siihen, miltä Oulun Solidabis näyttää ja missä se sijaitsee. Vaikka kasvamme, meille on tärkeää pitää mukana pienen firman hyvä & rento meininki sekä minimibyrokratia. Rehellinen arvomaailmamme kiteytyy kahteen sanaan: no bullshit. 

Kiinnostaako liittyä porukkaamme? Katso avoimet työpaikkamme. Hakeminen onnistuu helposti linkkaamalla meille LinkedIn-profiilisi tai CV:si. Jos juuri sopivaa profiilia ei sinulle löytynyt, mutta uskoisit sopivasi porukkaamme, laita ihmeessä avoin hakemus alla olevalla lomakkeella! 

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä artikkeleista:

Hae meille! Jätä CV:si ja/tai LinkedIn-osoitteesi:
  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, docx, rtf, doc, txt.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.