Solidabis

Solidabis vahvassa kasvussa 2018


Solidabiksen toinen toimintavuosi on pulkassa ja on aika katsoa taaksepäin. Mitä olemme saaneet aikaan?

Ensimmäinen vuosi 2017 meni vielä homman käynnistämisessä. Otimme rohkeasti riskiä ja palkkasimme hyviä tekijöitä. Taloudellisesti kyse oli investoinnista tulevaan. Teimme liikevaihtoa hieman yli 600 000 € ja tappiota yli 200 000 €.

Tehdyn työn ja vahvan etukenon hedelmiä alettiin korjata viime vuonna. Liikevaihtomme kasvoi yli 400%. Samalla tulos parani reilusti voitolliseksi. Erityisesti jälkimmäinen vuosipuolisko meni vahvasti ja tulevaisuus näyttää erittäin valoisalta. Olemme voittaneet useita uusia asiakkuuksia ja pystyneet luomaan luottamuksellisia ja toimivia asiakassuhteita. Palveluitamme käyttävät muiden muassa sote-, finanssi-, teollisuus- ja julkisen sektorin asiakkaat.

Aktiivinen porukkamme on ollut monessa mukana. Ohjelmistoyrittäjien #mimmitkoodaa-tapahtumat olivat menestys. Oli ilo ja kunnia olla mukana! Seminaarien esiintyjinä olemme jo rutinoituneita ja asiantuntijoidemme näkemys kiinnostaa.

Solidabislaisten määrä on kasvanut vauhdilla – meitä on jo 49! Olemme marraskuussa muuttaneet Helsingissä isompiin tiloihin ja laajensimme Kaarinassa toimistoamme. Helsingissä uusi osoitteemme on Mikonkatu 17 B. Tervetuloa kylään! Solidabiksen logo loistaa nyt myös kirkkaana rautatientorin laidalla. Tästä on hyvä jatkaa!

Petteri Puhakka

Toimitusjohtaja/Solidabis Oy

Ps. Haemme jatkuvasti osaavia tekijöitä meille töihin. Tsekkaa rekrysivumme ja ota rohkeasti yhteyttä!