Solidabis

Uutta vauhtia kasvuun vuonna 2021


Solidabis on lähtenyt vuoteen 2021 uusin kuvioin, sillä teimme viime vuoden lopulla rakennejärjestelyjä ja muodostimme Solidabiksesta konsernin. Samassa yhteydessä yhtiön enemmistöomistus siirtyi operatiiviselle johdolle – Petteri Puhakalle ja Anssi Seppäselle. 

Järjestelyjen tavoitteena on ollut luoda rakenne, joka antaa meille ensimmäisten kasvun vuosien jälkeen uudenlaista joustavuutta ja pitkäjänteisyyttä liiketoiminnan kehittämiseen. Solidabis etenee kohti tavoitettaan eli jatkaa kasvuaan merkittäväksi suomalaiseksi tietotekniikkayhtiöksi.

Vuosi 2020 jää monella historiaan poikkeuksellisena aikana. Solidabiksessakin siirryimme etätöihin ja osittain uudenlaisiin toimintatapoihin. Koronasta huolimatta työt sujuivat, henkilöstön määrä kasvoi ja saimme uusia asiakkaita. Solidabis muun muassa valittiin toimittajaksi HUS Atlas -laskutusjärjestelmäuudistuksen kehitystyöhön.

Vertailukelpoisin luvuin laskettuna Solidabiksen kasvu oli viime vuonna yli 17 prosenttia. Kannattavuus kasvoi merkittävästi eli lähes kolminkertaiseksi ja liikevaihto oli 5,3 miljoonaa.

Tänä vuonna tavoittelemme Solidabiksessa reilusti yli 20 prosentin kasvua. Edellytykset ovat hyvät, sillä olemme saaneet vahvistusta tekijäporukkaan ja avasimme uuden toimipisteen Ouluun

Kahdesta asiasta olen erityisen iloinen. On hienoa, että asiakkaat luottavat meihin isoissakin projekteissa – ja asiantuntevat tekijämme mahdollistavat tämän. Solidabiksen porukan hyvä ilmapiiri luo meille kaikille mieluisan paikan tehdä töitä. Kiitos kaikille, tältä pohjalta on erityisen hyvä jatkaa eteenpäin!

Solidabiksen toimitusjohtaja

Petteri Puhakka

Toimitusjohtaja
Solidabis Oy

Yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.