Solidabis

Devaajia prosessiautomaatioon Helsinkiin


Etsimme Helsinkiin suoraa puhetta ja toimintaa arvostavia teknisiä tyyppejä prosessiautomaatiopuolelle rakentamaan Suomen parasta prosessikehityksen tiimiä!


Kiinnostaako? Jätä tietosi ja olemme sinuun yhteydessä! 

Solidabis-porukka


Mitä sitten etsimme? 


Arvostamme kokemusta työnkulkujen automatisointien suunnittelusta ja toteuttamisesta. Plussaksi lasketaan IBM-tuotteiden tuntemus, ohjelmointiosaaminen (esim. Java, JavaScript, VB, PHP, etc.) sekä kokemus SQL tai web service puolelta (esim. REST & SOAP).   
Tämä rooli voi kuulostaa tekniseltä, mutta silmää asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseen arvostetaan myös. 

Sinulta toivotaan asiakaslähtöistä ajattelua ja osaat tehdä hommia määrätietoisesti asiakkaan parhaaksi. Osaat kommunikoida sujuvasti projektin eri sidosryhmien kanssa ja pitää langat käsissäsi. Sinulla on kokemusta ketteristä työskentelytavoista sekä työkaluista ja olet myös valmis ottamaan haltuun uusia teknologioita.  Mitä tarjoamme? 


Emme tarjoa pomppulinnoja ja kiipeilyseiniä, vaan mielekästä duunia, minimi byrokratiaa, monipuolisen tiimin ja hyvän työ/koti-balanssin. Mutkaton, suora ja rehellinen arvomaailmamme kiteytyy kahteen sanaan: no bullshit. 

Näkisitkö itsesi osana tätä porukkaa? 
Lähetä yhteystietosi ja CV:si/Linkedin osoitteesi sähköpostitse info@solidabis.com tai alla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä. 

Jos kaipaat lisätietoja, niin meilaa Marja Jussila van Leeuwenille (prosessitiimin vetäjä):

marja-jussila-van-leeuwen

Marja Jussila van Leeuwen

Prosessikehitys

+358 40 183 0273

marja.jussila@solidabis.com

Jätä yhteystietosi!

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, docx, rtf, doc, txt.