Solidabis

Devaajia liiketoiminnan prosessiautomaatioon Helsinkiin


Etsimme Helsinkiin suoraa puhetta ja toimintaa arvostavia teknisiä tyyppejä prosessiautomaatiopuolelle rakentamaan Suomen parasta prosessikehityksen tiimiä!


Kiinnostaako? Jätä tietosi ja olemme sinuun yhteydessä! 

Solidabiksen prosessikehityksen tiimi luo liiketoimintalähtöisesti ratkaisuja asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin. Prosessiautomaatiopuolen devaajana pääset luomaan liiketoimintaratkaisuja low-code pohjaisilla ohjelmistoilla, jotka kuitenkin vaativat teknistä osaamista, koska konepellin alta löytyy haastetta. 

Koska tämä automaation alue on jatkuvasti kehittyvä, pääset myös mukaan kehittämään tarjontaamme ja tutustumaan uusii teknologioihin. 

Mitä sitten etsimme? 

Arvostamme kokemusta prosessiautomaatioiden, asianhallinnan, integraatioiden ja/tai sääntöautomaatioiden suunnittelusta sekä toteuttamisesta. Sinulta tulisi löytyä myös ohjelmointiosaamista (esim. Java, JavaScript, VB, PHP, jne.). 

Tämä rooli on tekninen, mutta silmää asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseen arvostetaan myös. 

Sinulta toivotaan asiakaslähtöistä ajattelua ja osaat tehdä hommia määrätietoisesti asiakkaan parhaaksi. Osaat kommunikoida sujuvasti projektin eri sidosryhmien kanssa ja pitää langat käsissäsi. Sinulla on kokemusta ketteristätyöskentelytavoista sekä työkaluista ja olet valmis ottamaan haltuun uusia teknologioita.  

Mitä tarjoamme? 

Emme tarjoa pomppulinnoja ja kiipeilyseiniä, vaan mielekästä duunia, minimibyrokratiaa, monipuolisen tiimin ja hyvän työ/koti -balanssin. Mutkaton, suora ja rehellinen arvomaailmamme kiteytyy kahteen sanaan: no bullshit. 

Näkisitkö itsesi osana tätä porukkaa? 

Lähetä yhteystietosi ja CV:si/Linkedin osoitteesi sähköpostitse info@solidabis.com tai alla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä. 

Jos kaipaat lisätietoja, niin meilaa Marja Jussila van Leeuwenille (prosessitiimin vetäjä) – vastauksia voi odottaa 3.8. jälkeen: marja.jussila@solidabis.com.

Jätä yhteystietosi!

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, docx, rtf, doc, txt.