Solidabis

Kokeneita ohjelmistokehittäjiä


Etsimme Helsinkiin ja Kaarinaan suoraa puhetta ja toimintaa arvostavia kokeneita ohjelmistokehittäjiä.

Tyytyväiset asiakkaat ovat koko toimintamme keskiössä. Meillä saat keskittyä asiakastyöhön ilman häiriötekijöitä tai turhaa byrokratiaa.

Kiinnostaako? Jätä tietosi ja olemme sinuun yhteydessä!

Mitä toivomme?

Olet jo kokemusta kartuttanut ohjelmistokehittäjä tai arkkitehti, jonka työkalupakkiin kuuluu jokin tai useampi seuraavista: Java, .NET, JavaScript, TypeScript, React, Angular, AngularJS, Node.js ja Vue.  Olet myös aina valmis ottamaan haltuun uuteen tilanteeseen paremmin sopivan työkalun. Haluat tehdä laadukasta jälkeä järkevillä menetelmillä ja fiksuilla välineillä.

Arvostamme kokemusta Devopsista & ketteristä työskentelytavoista ja työkaluista. Kontit, pilvipalvelut ja mikropalveluarkkitehtuurit ovat toivottavasti tuttuja. Katsomme erittäin hyvällä kaikenlaista harrastuneisuutta alalla.

Mitä tarjoamme?

Solidabis on ihmisen kokoinen yritys. Emme tarjoa sinulle kiipeilyseinällistä toimistoa, vaan mielekästä duunia ja siitä asiallista korvausta. Työtehtäväsi räätälöidään osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan, jotta voisit tehdä juuri sitä, missä olet oikeasti parhaimmillasi. Meilläkin toki pääsee joskus tekemään vähemmän itseä kiinnostavaa.

Kaikki toimintamme perustuu siihen, että jokaisella on vapaus ja vastuu toimia parhaaksi katsomallaan tavalla omalla vastuualueellaan. Tarjoamme tukea osaamisen kehittämiseen ja työntekijöillämme on mahdollisuus päästä osalliseksi kasvuvimmaisen yhtiömme menestyksestä.

Mutkaton, suora ja rehellinen arvomaailmamme kiteytyy kahteen sanaan: no bullshit.

Näkisitkö itsesi osana tätä porukkaa?

Lähetä yhteystietosi ja CV:si/LinkedIn osoitteesi sähköpostitse kari.salmu@solidabis.com tai alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä. Myös lisätiedot tehtävästä saat suoraan Karilta.

Jätä yhteystietosi!

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, docx, rtf, doc, txt.