Solidabis

Prosessikonsultti Helsinkiin


Ahdistavatko huonot digitaaliset ratkaisut? Tuntuuko, että yritykset voisivat tehdä asioita paremmin? Etsimme nyt joukkoomme suoraa puhetta arvostavia, kehityshenkisiä prosessijohtamisen konsultteja rakentamaan Suomen parasta prosessikehityksen tiimiä!

Kiinnostaako? Jätä tietosi ja olemme sinuun yhteydessä! 

Solidabis-porukka

Mitä sitten etsimme? 

Toimenkuvaasi kuuluu: 

  • Asiakkaiden liiketoiminnan prosessien ja järjestelmien kehitykseen osallistuminen 
  • Asiakkaiden ongelmatilanteiden analysoiminen ja ratkaiseminen 
  • Digitaalisten järjestelmien toimintojen määrittely ja ratkaisusuunnittelu  

Sinulta toivotaan asiakaslähtöistä ajattelua ja aloitekykyä. Olet hyvä ratkomaan kiperiäkin ongelmia ja osaat tuoda esille konkreettisia ratkaisu- tai kehitysehdotuksia. Kommunikoit sujuvasti eri sidosryhmien kanssa ja osaat pitää langat käsissäsi. Olet toiminut saman tyyppisissä hommissa ennenkin ja sinulla on kokemusta erikokoisten projektien parissa työskentelemisestä.  
Sitten nice to have -osastoa: Kokemus hyödyntää prosessikehityksen menetelmiä kuten Six Sigma, Lean tai Business Process Management, ovat eduksi tässä hommassa. Plussaksi lasketaan myös kokemus ohjelmistorobotiikan tai prosessikehityksen hankkeissa toimimisesta. Mitä tarjoamme? 


Solidabis on ihmisen kokoinen yritys. Emme tarjoa sinulle pomppulinnoja ja kiipeilyseiniä, vaan mielekästä duunia ja siitä kohtuullista korvausta. Meillä saa tehdä rauhassa töitä monipuolisessa tiimissä ja töiden jälkeen pääset keskittymään myös vapaa-aikaan. 
Mutkaton, suora ja rehellinen arvomaailmamme kiteytyy kahteen sanaan: no bullshit. 

Näkisitkö itsesi osana tätä porukkaa? 
Lähetä yhteystietosi ja CV:si/Linkedin osoitteesi sähköpostitse info@solidabis.com tai alla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä. 

Jos kaipaat lisätietoja, niin meilaa Marja Jussila van Leeuwenille (prosessitiimin vetäjä):

marja-jussila-van-leeuwen

Marja Jussila van Leeuwen

Prosessikehitys

+358 40 183 0273

marja.jussila@solidabis.com

Jätä yhteystietosi!

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, docx, rtf, doc, txt.