Solidabis

Teknisiä RPA -konsultteja Helsinkiin


Leipäyttääkö pelkkä RPA:n tekeminen? Etsimme tiimiimme kehitysintoisia teknisiä tyyppejä  RPA- ja muihin prosessiautomaation hommiin rakentamaan Suomen parasta prosessikehityksen tiimiä!

Kiinnostaako? Jätä tietosi ja olemme sinuun yhteydessä!

Mitä sitten etsimme?

Sinulta löytyy kokemusta prosessiautomaatioratkaisujen suunnittelusta ja toteuttamisesta RPA-työkaluilla, mutta jottei tekemisestä tule liian yksitoikkoista, sinulla on kokemusta ja/tai intoa ottaa haltuun myös prosessi- tai sääntömoottoreilla tai case management -työkaluilla tekeminen.

Osaaminen UiPath, Automation Anywhere tai Blueprism ohjelmistoista olisi oleellista. Plussaa on myös osaaminen ohjelmoinnin puolelta (esim. Java, JavaScript, VB, PHP, jne.) ja kokemus SQL tai web service puolelta (esim. REST & SOAP).

Rooli on tekninen, mutta silmää asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseen arvostetaan myös. Sinulta toivotaan asiakaslähtöistä ajattelua ja osaat tehdä hommia määrätietoisesti asiakkaan parhaaksi. Osaat kommunikoida sujuvasti projektin eri sidosryhmien kanssa ja pitää langat käsissäsi.

Mitä tarjoamme?

Emme tarjoa sinulle pomppulinnoja ja kiipeilyseiniä, vaan mielekästä duunia, minimibyrokratiaa, monipuolisen tiimin ja hyvän työ/koti -balanssin. Mutkaton, suora ja rehellinen arvomaailmamme kiteytyy kahteen sanaan: no bullshit.

Näkisitkö itsesi osana tätä porukkaa? Lähetä yhteystietosi ja CV:si/LinkedIn-osoitteesi sähköpostitse info@solidabis.com tai alla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä.

Jos kaipaat lisätietoja, niin meilaa Marja Jussila van Leeuwenille (prosessitiimin vetäjä) – vastauksia voi odottaa 3.8. jälkeen: marja.jussila@solidabis.com.

Jätä yhteystietosi!

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, docx, rtf, doc, txt.