Etsimme Pääkaupunkiseudulle suoraa puhetta ja toimintaa arvostavia devaajia.  Meillä saat keskittyä asiakastyöhön ilman häiriötekijöitä tai turhaa byrokratiaa.  Kiinnostaako? Jätä tietosi ja olemme sinuun yhteydessä!

Mitä toivomme?

Olet jo kokemusta kartuttanut ohjelmistokehittäjä tai arkkitehti, jonka työkalupakkiin kuuluu jokin tai useampi seuraavista: Java, .NET, JavaScript, TypeScript, React, Angular, AngularJS ja Vue.  Olet myös aina valmis ottamaan haltuun uuteen tilanteeseen paremmin sopivan työkalun. Haluat tehdä laadukasta jälkeä järkevillä menetelmillä ja fiksuilla välineillä.

Arvostamme kokemusta ketteristä työskentelytavoista ja työkaluista. Kontit, pilvipalvelut ja mikropalveluarkkitehtuurit ovat toivottavasti tuttuja. Katsomme erittäin hyvällä kaikenlaista harrastuneisuutta alalla.

Mitä tarjoamme?

Solidabis on ihmisen kokoinen yritys. Emme tarjoa sinulle pomppulinnallista toimistoa, vaan mielekästä duunia ja siitä kohtuullista korvausta.
Työtehtäväsi räätälöidään osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan, jotta voisit tehdä juuri sitä, missä olet oikeasti parhaimmillasi. Kukaan ei vahdi työtäsi, sillä se on sinun hommasi.
Työntekijöillämme on mahdollisuus päästä osalliseksi kasvuvimmaisen yhtiömme menestyksestä.
Mutkaton, suora ja rehellinen arvomaailmamme kiteytyy kahteen sanaan: no bullshit.

Kiinnostuitko?

Lähetä tietosi! Jos kaipaat lisäinfoa, niin soita tai meilaa Panulle.

Panu Koskela
+358 40 489 7231
panu.koskela(at)solidabis.com

Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi sekä CV:n suoraan Panulle tai alla olevalla lomakkeella.

Jätä yhteystietosi!

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, docx, rtf, doc, txt.