Etsimme Helsingin toimistoomme frontend-devaajaa, jolla on kokemus, taito ja motivaatio kohdallaan. Solidabis on sinun paikkasi, jos sopeudut nopeasti uusiin ympäristöihin ja nautit tiimityöstä toimivien ja kestävien digitaalisten ratkaisujen parissa.

Mitä toivomme?

Odotamme sinulta asiakaslähtöistä ajattelua ja määrätietoista toimintaa asiakkaan parhaaksi.

Olet vähintään pari vuotta alalla viihtynyt fronttikoodari, jota kiinnostaa tehdä asiat oikein. Perus webbityökalut ovat varmassa hallussa, mutta tutuksi on tullut myös React tai vastaava tehokkaampi työkalu. Meille on myös tärkeää, että olet motivoitunut pitämään osaamisesi nykyaikaisena. Otat vastuun omasta työstäsi, ja voit tarvittaessa kommunikoida suomenkielisten asiakkaiden kanssa.

Arvostamme kokemusta ketteristä työskentelytavoista ja työkaluista. Kontit, pilvipalvelut ja mikropalveluarkkitehtuurit ovat toivottavasti tuttuja. Katsomme erittäin hyvällä kaikenlaista harrastuneisuutta alalla, ja näkisimme mielellämme esimerkkejä työstäsi.

Mitä tarjoamme?

Solidabis on ihmisen kokoinen yritys. Tarjoamme työntekijöille vähintään samat edut kuin muutkin alan yritykset, mutta ilman useimmille ominaista hierarkiaa ja byrokratiaa. Meillä saat keskittyä omaan työhösi ilman häiriötekijöitä.

Työtehtäväsi räätälöidään osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan, jotta voisit tehdä juuri sitä, missä olet oikeasti parhaimmillasi. Kukaan ei vahdi työtäsi, sillä se on sinun hommasi.

Työntekijöillämme on mahdollisuus päästä osalliseksi kasvuvimmaisen yhtiömme menestyksestä.

Mutkaton, suora ja rehellinen arvomaailmamme kiteytyy kahteen sanaan: no bullshit.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi! Jos kaipaat lisätietoja, niin soita tai meilaa Panulle.

Panu Koskela
+358 40 489 7231
panu.koskela(at)solidabis.com

Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi sekä CV:n suoraan Panulle tai alla olevalla lomakkeella

Jätä yhteystietosi!

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, docx, rtf, doc, txt.