Frontend-devaaja, hyppää Solidabiksen kyytiin! Solidabis on 2016 perustettu, vauhdilla ja kannattavasti kasvava IT-palvelutalo. Etsimme tiimimme osaavaa ja vähintään pari vuotta työkokemusta omaavaa frontend-kehittäjää pääkaupunkiseudulle.

Voit olla etsimämme henkilö, jos olet kiinnostunut moderneista frontend-teknologioista etkä pelkää hyödyntää niitä. Sinulla on hallussa JavaScript tai TypeScript, HTML5 ja CSS. Lisäksi odotamme työkalupakista löytyvän vankalla osaamisella React, Angular/AngularJS tai Vue.

Arvostamme vahvasti harrastuneisuutta ja monipuolisempaa kiinnostusta alalla. Esimerkiksi pilvipalvelu- DevOps-työkalu- tai mikropalveluarkkitehtuuriosaamisesta on varmasti työssäsi hyötyä. Oleellisinta on kuitenkin jatkuva halu kehittyä ja oppia.

Mitä tarjoamme?

  • Meillä pääset työskentelemään mielenkiintoisten asiakasprojektien parissa. Työtehtäviäsi ja rooliasi pyritään räätälöimään osaamisesi ja kiinnostuksiesi mukaan, jotta voisit tehdä juuri sitä, missä olet oikeasti parhaimmillasi.
  • Monipuoliset työsuhde-edut ja hyvät työvälineet sekä mahdollisuuden itsensä kehittämiseen.
  • Vastuuta ja vapautta työskentelyssä. Työnteko on meillä joustavaa ja etätöitä voi tehdä sopimuksen mukaan. Työskentely perustuu luottamukseen ja oletamme kaikkien hoitavan tonttinsa
  • Kasvu-uralla olevassa yrityksessämme pääset henkilökohtaisesti hyötymään yhtiön menestyksestä, sillä henkilöstörahaston kautta työntekijämme pääsevät osakkaiksi Solidabikseen.
  • Meillä on matala hierarkia ja ylimääräinen byrokratia pidetään minimissään. Pääset keskittymään olennaiseen, eli itse työskentelyyn.
  • Tutustu Solidabislaisiin

Kiinnostuitko? Hae rohkeasti meille ja ole mukana luomassa Solidabiksen tarinaa!
Lisätietoja: Panu Koskela +358404897231

Vapaamuotoiset hakemukset /CV panu.koskela@solidabis.com tai alla olevalla lomakkeella.

Rekrytointilomake

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, docx, rtf, doc, txt.