Solidabis

Marja Jussila Van Leeuwen vahvistamaan Solidabiksen osaamista!


Solidabiksen riveihin huhtikuussa siirtyneellä Marjalla on yli 10 vuoden kansainvälinen kokemus prosessien kehittämisen saralla – sekä liiketoiminnan kehittämisen puolelta että automaatioprojekteista.

Marjan vahva robotiikan ja prosessiautomaation osaaminen yhdistettynä syvälliseen liiketoiminnan tuntemukseen mahdollistaa oikeiden ratkaisujen löytämisen asiakkaan haasteisiin. ”On mahtavaa, kun pääsee asiakkaan kanssa ratkaisemaan oikeita ongelmia. Se on kuin palapelin ratkaisua tai salapoliisityötä; keskustellaan ja löydetään aitoja onnistumisen paikkoja” kertoo Marja.

Pitkän uran Hollannissa luoneella Marjalla on ollut asiakkainaan mm. kansainvälinen suurpankki Rabobank ja ranskalainen kosmetiikkatalo Coty. Perheineen Suomeen muutettuaan Marja on työskennellyt erityisesti Business Process Management -ratkaisujen myynnin parissa.

Marjan erityisosaamista ovat BPM-implementaatiot, teknologia- ja liiketoimintastrategiat, prosessien muotoilu ja luominen sekä muutosjohtaminen. Marja itse kuvaa omaa työskentelytapaansa ratkaisukeskeiseksi: ”Hommia ei tehdä vain tekemisen vuoksi, vaan siksi että halutaan oikeasti saavuttaa jotakin.”

Tutustu Solidabiksen prosessiautomaatiotarjontaan.