Haemme nyt tiimiimme kokeneita Java-kehittäjiä, joilla on vahvaa osaamista ketteristä menetelmistä ja uusista ohjelmistoteknologioista. Meillä tulet työskentelemään osana ammattitaitoista tiimiä esimerkiksi pankki- tai mediasektoreilla. Olemme myös vahvasti mukana rakentamassa kansalaisten digitaalisia palveluita. Kasvu-uralla olevassa yrityksessämme pääset henkilökohtaisesti hyötymään yhtiön menestyksestä, sillä henkilöstörahaston kautta työntekijämme pääsevät osakkaiksi yritykseen.

Mitä haemme?

Sinulla on osaamista ohjelmistokehityksestä Java-pohjaisilla teknologioilla ja vähintään 3 vuotta alan työkokemusta. Osaat hyödyntää avoimen lähdekoodin Java Framework työkaluja ja tekniikoita. Hallitset työskentelyn ketterin menetelmin ja olet perillä modernista web-kehityksestä ja teknologioista. Ohjelmistotuotannon menetelmien osaamisesta on varmasti hyötyä (versionhallinta, jatkuva integrointi, infrastruktuuriautomaatio, testiautomaatio, virtualisointi jne). Osaat toimia itsenäisesti, mutta myös osana tiimiä. Työskentelemme asiakasprojekteissa, joten kokemus konsultoinnista ja työskentelystä yhdessä asiakkaan kanssa lasketaan eduksi.

Miksi Solidabis?

Solidabis on työpaikka, missä joustetaan jokaisen työntekijän elämäntilanteen mukaan. Voit työskennellä joko Kaarinan tai Helsingin toimipisteessä ja myös etätyö on mahdollista. Työtehtäviäsi ja rooliasi pyritään räätälöimään osaamisesi ja kiinnostuksiesi mukaan, jotta voisit tehdä juuri sitä, missä olet oikeasti parhaimmillasi.  Hae rohkeasti meille ja ole mukana luomassa Solidabiksen tarinaa!

Hakemukset alla olevalla lomakkeella.

Rekrytointilomake

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, docx, rtf, doc, txt.