Solidabis

Koodaava Scrum Master / Valmentaja


Oletko toiminut kehittäjänä, Scrum Masterina ja toiminut (tai halukas toimimaan) valmentajana ketterän kehityksen parissa? Jos sait tästä kolme osumaa, jatka lukemista! 

Haemme henkilöä, joka tietää mitä koodaaminen on, mutta jonka intohimo on enemmän ketterän kehittämisen ohjaamisessa ja hallinnassa. Haluat ohjata tiimiä tai tiimejä sekä valmentaa asiakasta ketterän kehityksen saloihin. Nyt on sinulla on loistava mahdollisuus liittyä Solidabiksen porukkaan, joko Ouluun, Helsinkiin tai Kaarinaan, ja olla mukana kehittämässä Solidabiksen tapaa toteuttaa ketterää kehitystä asiakashommissa. 

Tarjoamme sinulle mutkattoman työyhteisön, jossa saat keskittyä asiakastyöhön ilman häiriötekijöitä tai turhaa byrokratiaa. Toimintamme perustuu siihen, että jokaisella on vapaus ja vastuu toimia parhaaksi katsomallaan tavalla omalla vastuualueellaan. 

Mitä toivomme?

Olet kartuttanut kokemusta ohjelmistokehityksestä jo muutaman vuoden ajan ja osaamiseesi kuuluu yksi tai useampi seuraavista: Java, Node, JavaScript, React ja Angular. Toivomme myös, että sinulla on kokemusta Scrum Masterina toimimisesta sekä voimassa oleva Scrum Master sertifikaatti – plussaa jos löytyy myös SAFe-sertifikaatti.

Olet myös valmis oppimaan uutta ja ottamaan haltuun uuteen tilanteeseen paremmin sopivan teknologian tai työkalun. Haluat tehdä laadukasta jälkeä järkevillä menetelmillä ja fiksuilla välineillä.

Millaista on työskentely Solidabiksella?

Mikä Solidabis?

Solidabis on ihmisen kokoinen yritys. Emme tarjoa sinulle kiipeilyseinällistä toimistoa, vaan mielekästä duunia ja siitä asiallista korvausta. Työtehtäväsi räätälöidään osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan, jotta voisit tehdä juuri sitä, missä olet oikeasti parhaimmillasi.

Kaikki toimintamme perustuu siihen, että jokaisella on vapaus ja vastuu toimia parhaaksi katsomallaan tavalla omalla vastuualueellaan. Tarjoamme tukea osaamisen kehittämiseen ja työntekijöillämme on mahdollisuus päästä osalliseksi kasvuvimmaisen yhtiömme menestyksestä.

Mutkaton, suora ja rehellinen arvomaailmamme kiteytyy kahteen sanaan: no bullshit.

Tarjoamme työntekijöille vähintään samat edut kuin muutkin alan yritykset. Meille hyvä työympäristö ei tarkoita pomppulinnoja ja pallomeriä, vaan edellytyksiä tehdä työtä tehokkaasti ja keskittyneesti.

Lue myös tarinoita solidabislaisista sekä lisää Solidabiksesta Me-sivulta.

Millaista työskentely Solidabiksessa on?

Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ydinkeskustassa sekä Kaarinassa – ja pian myös Oulussa. Voit työskennellä toimistollamme, asiakkaan tiloissa tai vapaasti valitsemassasi paikassa – asiakkaasta riippuen toki.

Solidabiksella on useita suuria pitkäaikaisia asiakkuuksia, joissa toimii joko Solidabiksen oma tiimi tai monitoimittajatiimi. Asiakkaidemme toimialoja ovat mm. julkishallinto, sosiaali- ja terveydenhuolto, pankki, teollisuus ja eläkevakuutus.

Kompaktissa yrityksessämme et myöskään lokeroidu vain yhteen tekemiseen, vaan kiinnostuksesi mukaan tarjoamme kehityspolkuja esimerkiksi prosessikehityksen puolelle – katso tästä esimerkiksi Aleksin tarina ohjelmistokehittäjästä prosessikehityksen asiantuntijaksi.

Mitä tarjoamme Solidabislaisille?

ETÄTYÖN MAHDOLLISUUS
JOUSTAVAT TYÖAJAT
HENKILÖSTÖRAHASTO
TYÖVÄLINEET VALINTASI MUKAAN

EI BYROKRATIAA

KERHOTOIMINTAA

Miten rekryprosessi etenee Solidabiksella?

1. HAE

Laita meille ensin LinkedIn-profiilisi tai CV, vapaamuotoista viestiä tai hakemusta tulemaan.

2. JUTELLAAN

Jahka olemme tsekanneet profiilisi, niin otamme yhteyttä – sovitaan tapaaminen!

3. TAVATAAN

Tavataan, jotta päästään tutustumaan toisiimme paremmin. Pääset samalla tapaamaan tulevia työkavereitasi!

4. PÄÄTÖKSENTEKO

Tämän jälkeen on virallisen päätöksen aika. Haluamme sinut mukaan Solidabiksen remmiin.

5. TERVETULOA!

Uusi solidabislainen – tervetuloa mahtiporukkaan!

Näkisitkö itsesi osana tätä porukkaa?

Lähetä meille CV:si ja/tai LinkedIn-osoitteesi devitiimin vetäjälle Paavo Koskelinille tai alla olevalla lomakkeella.

Jos kaipaat lisätietoja, olethan silloinkin yhteydessä Paavoon: +358 40 485 0180 / paavo.koskelin@solidabis.com

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, docx, rtf, doc, txt.
Eikö tämä paikka sovikaan juuri sinun saappaisiin?

Meillä on tällä hetkellä useita avoimia paikkoja, joista löydät varmasti sopivan. Tutustu kaikkiin avoimiin paikkoihimme!


Lisää meistä
Solidabis jatkaa kasvuaan

Hypätään reilu vuosi taaksepäin – vuosi 2018 onnistui hienosti: kasvoimme vahvasti ja nelinkertaistimme liikevaihtomme. Voit […]

Lue lisää »
Aleksi Romppainen – Ohjelmistokehittäjästä prosessiautomaation asiantuntijaksi

Joskus iskee sellainen tunne, että vaikka oma työ on kiinnostavaa, olisi hienoa oppia jotain uutta […]

Lue lisää »
Omistautunut sparraaja

Solidabiksen Myyntijohtaja Anssi Seppänen on mies, joka on tottunut toteuttamaan työpaikan sisäiset jutut vähän eri […]

Lue lisää »
Solidabis laajentaa Oulun seudulle

Solidabiksen kasvu on ollut viime vuodet vakaata ja kannattavaa – ja tätä kaavaa aiomme pitää […]

Lue lisää »
Aikaa ja olosuhteita kestäviä teollisuuskoneiden ohjelmistoja – Case Sandvik

Sandvik on maailmanlaajuisesti toimiva metalli- ja kaivosalan teollisuusyritys, joka työllistää kaiken kaikkiaan noin 45 000 henkilöä. Suomessa […]

Lue lisää »