Solidabis

Me


Arvomme

Solidabis on asiakkaita varten. Toteutamme luovia ja kestäviä digitaalisia ratkaisuja yhdistämällä monipuolista osaamistamme. Työmme teemme niin hyvin, että varmistamme pitkäjänteiset asiakassuhteet.

Keskitymme olennaiseen ja vastaamme tekemisistämme suoraselkäisesti. Asiakkaana voit luottaa siihen, että toimitamme aina mitä tarvitset.

Solidabis on ihmisen kokoinen yritys ilman ylimääräistä hierarkiaa tai byrokratiaa. Osaava ja motivoitunut henkilöstö on kivijalkamme. Meille hyvä työympäristö ei tarkoita pomppulinnoja ja kiipeilyseiniä, vaan edellytyksiä tehdä työtä tehokkaasti ja keskittyneesti.

Arvomme pähkinänkuoressa

Olemme asiakkaita varten.
Vapaus ja vastuu.
Keskity olennaiseen.

Solidabislaisten suusta

”Solidabiksella yhdistyy kolme asiaa erinomaisesti. Vapaus, vastuu ja rehellisyys. Saa tehdä hommansa kuin parhaakseen näkee, asiakkaan tarpeet tietty etusijalle asettaen. Vastuu tietty kulkee käsi kädessä vapauden kanssa. Rehellisyys näyttäytyy suorasukaisena tekemisenä ja viestimisenä asiakkaiden kanssa, sekä hyvänä kommunikaationa firman sisällä johdon ja työntekijöiden kesken.”
”Itselleni lautapelikerho ja gaming ovat nousseet todella tärkeiksi kanaviksi hengata duunikaverien kanssa työajan ulkopuolellakin. Kerhotoiminta on myös loistava tapa tutustua paremmin eri tiimeissä työskenteleviin, joiden kanssa ei muuten töiden puolesta olisi tekemisissä.”
”Solidabis on työpaikka, jossa työntekijöistä välitetään oikeasti. Vaikka olen aika tuore Solidabislainen, olen kokenut itseni tervetulleeksi ja heti osaksi porukkaa.”
Lue lisää tarinoita meistä

Meille töihin?

Senior kehittäjiä

Helsinki | Kaarina | Oulu | Paikkavapaa Haemme useita kokeneita kehittäjiä asiakastoimeksiantoihin Kokenut kehittäjä, mitä […]

Lue lisää »
Koodaava Scrum Master / Valmentaja

Oletko toiminut kehittäjänä, Scrum Masterina ja toiminut (tai halukas toimimaan) valmentajana ketterän kehityksen parissa? Jos […]

Lue lisää »

Tunnetko jo Solidabiksen?

Meillä on taitavia ohjelmistokehittäjiä, innovatiivisia palvelumuotoilijoita sekä kokeneita prosessikehityksen ja prosessiautomaation osaajia. Kasvumme on ollut vahvaa ja ylitimme 50 työntekjän rajan vuodenvaihteessa 2019. Toimistomme sijaitsevat Helsingin keskustassa ja Kaarinassa.

LIIKEVAIHTO 1000€

  • 16

  • 609

  • 2503

  • 4876

 
Perustettu
 
Työntekijöitä
 
Toimistoja
 
Byrokratia (%)

SUORIA VASTAUKSIA

Outi Mattila

Tiiminvetäjä, Oulu

+358 40 900 2802

outi.mattila@solidabis.com

Veikko Savijoki

Palvelumuotoilu

+358 40 713 1576

veikko.savijoki@solidabis.com

marja-jussila-van-leeuwen

Marja Jussila van Leeuwen

Prosessikehitys

+358 40 183 0273

marja.jussila@solidabis.com

Paavo Koskelin

Ohjelmistokehitys

+358 40 485 0180

paavo.koskelin@solidabis.com

mika lepisto

Mika Lepistö

Tiiminvetäjä, Kaarina

+358 40 767 4001

mika.lepisto@solidabis.com

anssi seppänen

Anssi Seppänen

Myyntijohtaja

+358 40 771 0512

anssi.seppanen@solidabis.com

petteri puhakka

Petteri Puhakka

Toimitusjohtaja

+358 400 414 623

petteri.puhakka@solidabis.com