Ehkäpä Lintu seuraavaksi johtaa Radion Sinfoniaorkesterille Sibelius -syklin tämän kauden Mahlerien jälkeen. Tuntuu että Vihinenkin tuoreessa Sibeliuksesta kertovassa kirjassaan epäsuorasti tilailee jotain tämäntapaista, pitkällisempää, ennakkoluulottomampaa perehtymistä.

Myös käsintehtyjä verkkosivuja on edelleenkin turhan vähän. Tuo olisi kaikista suoraviivaisin ja tervein tapa erottua kilpailijoista verkossa. Verkkosivujen monotoniset sommitelmat ovat fysiologisesti ehdottomasti köyhintä, mitä silmille on ihmisen historian aikana tarjoiltu. Sama koskee koneella tuotettua ääntä.

Teknologiajohtaja Koskela teki Solidabiksen sisäiseen käyttöön ao. taulukon työn laadullisen spektrin kasvattamista varten. Tämä nousee havainnosta, että kahtiajako resujen ja projektien myynnin välillä on turhan vahva ja kuviteltu, ja välitilassa olisi hyvä osata navigoida jotenkin fiksusti. Jos ei olla isoissa projektivastuissa mutta ei myöskään tehdä pienellä porukalla nicheä voi helposti vesittyä ja harmaantua. Asiakas lokeroi toimittajan innokkaasti, ja sitten ainut kasvupolku olisi löytää lisää sitä samaa osaamista, jota on jo saatu toimitettua.

 Kirjoittaja: Antti Kirves, Solidabis OY

Antti on alun perin rahoituksen KTM Aalto-yliopistolta, mutta ei ole tuntenut suurta vetoa pankkihommia kohtaan. Teknologia on vienyt miehen mukanaan ja perusluonteeltaan sangen avoin Antti on nykyään myös multisertifioitu introvertti koodari. Monipuolisen taustansa ansiosta Antti osaa huomioida bisneshyödyt ja katsella asioita vähän laajemminkin, kuin mitä läppärin näytölle kerralla mahtuu. Solidabiksella Antti työskentelee bisnestä tukevien hankkeiden parissa erityisesti prosessikehityksen, automaation ja ohjelmistorobotiikan parissa.