Palvelut

Solidabis tarjoaa asiakasyrityksilleen korkeatasoista digikumppanuutta juuresta latvaan. Yhdistämme liiketoiminnallisen ajattelun ja digitaalisen osaamisen, syvällisen toimialatuntemuksen ja vaativan ohjelmistokehityksen sekä asiakastarpeen ja elinkaariajattelun. Tutustu palveluihimme alla olevien linkkien kautta.

Palvelumuotoilu

Palvelumuotoilussa luomme yhdessä asiakkaamme kanssa toimivia ja helposti lähestyttäviä palveluita. Suunnitteluprosessissa parannamme yhtäläisesti palvelua käyttävän asiakkaan että palvelun tuottajan prosessia. Uskomme, että hyvin muotoiltu palvelu on ylivoimainen kilpailijoihinsa nähden.

Ratkaisusuunnittelu

Arkkitehtuurisuunnittelua eli teknistä määrittelyä käytetään ohjelmiston tai ohjelman teknisen arkkitehtuuri tarkkaan kuvaamiseen.

Ohjelmistokehitys

Solidabis palvelee ohjelmistobisneksessä toimivia yrityksiä sekä yrityksiä, joille kehitämme juuri heidän liiketoimintaansa tukevia ohjelmistoratkaisuja.

Testauspalvelut

Testaaminen on olennainen osa mitä tahansa ketterää ohjelmistokehitysprojektia. Ketterät projektit vaativat usein testaajalta paljon ja niiden jättäminen kehittäjien sivutyöksi on usein sekä tehotonta ja riskialtista. Käyttämällä testaamiseen erikoistunutta asiantuntijaa voidaan usein sekä tehostaa prosessia, että varmistaa laatu paremmin.

Solidabis Oy     |         |     Facebook   LinkedIn   Twitter     |     Tietosuoja     |     Tilaa uutiskirje