Solidabis

Design


Me rakennamme palvelukokemuksia, joissa digitaaliset kanavat yhdistyvät luontevaksi osaksi ihmisten arkea ja työelämää. Meille käyttäjät ja heidän tarpeiden ymmärtäminen on aina keskiössä olivatpa he sitten ruuhkabussissa verkkokaupan tarjontaa selaavia teinejä tai turvallisuuskriittisiä prosesseja valvovia huippuammattilaisia.  

Solidabiksen design-tiimi koostuu yli kymmenestä design-ammattilaisesta. Me hallitsemme palvelujen suunnittelun koko kaaren suurista kokonaisuuksista pieniin yksityiskohtiin asti. Palveluitamme ovat mm.

– UX design  
– visuaalinen suunnittelu 
– palvelumuotoilu 
– prototypointi 
– työpajat 
– koulutukset 

Web, mobiili ja sulautetut järjestelmät ovat päivittäisen työmme alustoja – fyysistä ympäristöä unohtamatta!  Saavutettavuus ei ole meille vain lakipykäliä, vaan aitoa halua madaltaa digitaalisia kynnyksiä ja rakentaa meille kaikille toimivia palveluita.  

Työmme rakentuu faktojen päälle. Laaja-alainen tutkimusosaamisemme ulottuu varhaisen vaiheen asiakastarpeiden kartoituksesta, haastatteluihin, käytettävyystesteihin ja erilaisiin tutkimuksiin. Monitieteellinen tiimimme koostuu tekniikan, muotoilun ja ihmisymmärryksen osaajista. 

Tutkimus »

UX Design »

Palvelumuotoilu »

SUORIA VASTAUKSIA

Veikko Savijoki

Palvelumuotoilu

+358 40 713 1576

veikko.savijoki@solidabis.com

anssi seppänen

Anssi Seppänen

Myyntijohtaja

+358 40 771 0512

anssi.seppanen@solidabis.com