Luotettavaa ohjelmistokehitystä

Solidabikselta löydät kokeneet tekijät ja suunnittelijat niin isoon kuin pieneenkin projektiin. Toimitamme sekä valmiita ratkaisuja että luotettavia ammattilaisia. Asiakkaillemme kehitämme juuri heidän toimintaansa tukevia ratkaisuja.

Yhteistyössä kehitetyn ohjelmistoratkaisun avulla asiakkaamme pystyy tehostamaan yrityksensä prosesseja ja työn tuottavuutta, parantamaan myyntiään ja asiakaspalveluaan tai nopeuttamaan toimitusaikojaan.

Tallistamme löytyy niin junior ja senior full stack -koodareita, kuin myös kokonaisia scrum tiimejä. Meiltä löytyy monenlaista osaamista, esim: FrontEnd: AngularJS, HTML5, CSS, Javascript, Backend: .NET /C# & Java. • Testing automation: Selenium, Python, C# & Protractor etc etc.

Ohjelmistokehityksen toisena kivijalkana meillä toimii tytäryhtiömme Gateway Technolabs. Gateway on erikoistunut vaativaan ohjelmistokehitykseen ja on ollut toimittajana tai kumppanina lukuisissa suurissa ohjelmistoprojekteissa. Paikallisten tiimien lisäksi Gatewaylla on myös vahvaa offshore-osaamista.

Lue lisää toteutetuista caseista.

Ohjelmistokehityksen sopimusvalmistus ja ulkoistaminen

Toimintamme perustuu innovointiin, ohjelmiston käyttäjien tarpeisiin ja ohjelmiston pitkäikäisen elinkaaren varmistamiseen. Ideoimme ratkaisuja ja tarjoamme asiakasyrityksellemme juuri sen tarpeisiin suunniteltua ohjelmistoa, jonka avulla asiakas saavuttaa joko rahallisia tai tehokkuushyötyjä, usein molempia. Ennen varsinaisen tuotteen kehittämistä asiakkaalle esitellään tuotteen prototyyppi, josta selviää sen toiminnallisuus, visuaalisuus ja käyttöliittymät.

Ohjelmointityössä voimme hyödyntää valmiita ohjelmistoalustoja ja näin keventää lopputuotteen kustannuksia. Alustan päälle kehitämme yksilöllisen asiakaskohtaisen ratkaisun ja integraatiot asiakkaan järjestelmiin. Kehitämme tuotteita ihmisten käyttöön ja siksi otamme kehitystyöhön ja testaukseen mukaan asiakkaan ratkaisua käyttävät henkilöt.

Asiakas voi ulkoistaa Solidabikselle ohjelmistokehityksen kokonaan, jolloin suunnittelemme ja valmistamme asiakkaalle valmiin tuotteen. Tarjoamme myös ohjelmistokehityksen sopimusvalmistusta, jolloin toimimme asiakasyrityksen oman tuotekehitystiimin joustavana ja laadukkaana jatkeena, aina aikataulutakuulla.

Ohjelmistouudistukset: teknologiamigraatiot ja softan pilvikehitys

Teknologiat kehittyvät vauhdilla. Solidabiksen kotimainen tuotekehitystiimi uudistaa järjestelmäsi vanhentuneet teknologiat ja nostaa ohjelmistojen ominaisuuksista esiin ne, joita asiakkaasi todella käyttävät. Näiden ympärille rakennetaan migraatio, joka säästää aikaa ja rahaa sekä selkeyttää softaperheen sisältöä. Asiakas saa pitää itselleen ja asiakkailleen tutun tuotteen, joka uudistuksen jälkeen toimii uudella teknologialla usein kustannustehokkaammin.

Toimiva ja hyväksi havaittu järjestelmä tai palvelu voidaan muuttaa esimerkiksi pilvipohjaiseksi. Pilvipalvelut mahdollistavat yrityksen työntekijöiden ja asiakkaiden pääsyn esimerkiksi ajanvarausjärjestelmään missä ja milloin tahansa.

 

Solidabis Oy     |         |     Facebook   LinkedIn   Twitter     |     Tietosuoja     |     Tilaa uutiskirje