PALVELUMUOTOILU

Käyttäjälähtöistä palveluiden innovointia, kehittämistä ja suunnittelua.

Palvelumuotoilu tarkoittaa meille kokonaisuuden huomioon ottavaa käyttäjälähtöistä palveluiden innovointia, kehittämistä ja suunnittelua. Palvelumuotoilutiimissämme yhdistyy läpileikkaus laajasta toimialaosaamisesta, taiteista, psykologiasta ja tietoteknisestä osaamisesta.

Työskentelemällä yhdessä saamme tuotekonseptista toteutettavissa olevan, käyttäjälleen mieluisan ja liiketoiminnan kannalta tuottavan kokonaisuuden.

Palvelumuotoilu

Käyttäjätutkimukset

Konseptointi

Käyttöliittymäsuunnittelu

Käytettävyystutkimukset

Palvelumuotoilu auttaa hahmottamaan kokonaisuutena palveluun liittyvät liiketoimintaideat, arkkitehtuurin ja ohjelmistohankintojen tarjoamat mahdollisuudet, ohjelmistorobotiikan automaation tuomat helpotukset ja liiketoiminnan prosessimuotoilun.

Luomme yhdessä asiakkaan kanssa toimivia ja helposti lähestyttäviä palveluita ja toteutuksia. Suunnitteluprosessissa parannamme yhtäläisesti palvelua käyttävän asiakkaan, että palvelun tuottajan prosessia. Uskomme, että hyvin muotoiltu palvelu on ylivoimainen kilpailijoihinsa nähden.

LUE LISÄÄ PALVELUISTAMME >

100 vinkkiä aktiiviseen taukoon

Suomi 100 v kunniaksi Ilmarinen haastaa työyhteisöt ja tiimit tekemään 100 tekoa paremman työelämän puolesta.

KÄYTETTÄVYYDEN AMMATTILAISET

Solidabiksessa työskentelee käytettävyyden ammattilaisia, joilla on tausta sekä tekniikassa, psykologiassa sekä designissa. Palvelumuotoilijat toimivat agile-menetelmin johdetuissa projekteissa käytettävyysalueen tutkimus-, suunnittelu- ja määrittelytehtävissä. Yhteensä asiantuntijoille on kertynyt monipuolinen kokemus useilta eri toimialoilta ja useiden eri järjestelmien parissa. Palvelumuotoilu ja käyttöliittymäsuunnittelu ovat kiinteä osa Solidabista, ja sitä kautta meillä on vahvaa ohjelmistokehitys- ja liiketoimintaosaamista.

Palvelumuotoilu