Solidabis

PROSESSIKEHITYS


Kaikki liiketoiminta koostuu prosesseista, joten prosessien kehittäminen on siis puhtaasti toiminnan kehittämistä. Toiminnan kehittämistä voi tehdä monella tavalla, mutta jos kehityksestä haluaa tehdä tehokasta ja kannattavaa, suositellaan tekemään sitä prosessilähtöisesti. Näin pystytään kattamaan kaikki liiketoiminnan olennaiset elementit ja kehitystarpeet voidaan priorisoida dataan perustuen eikä niinkään huutoäänestyksellä.

Tutustu tarkemmin Solidabiksen kattavaan prosessikehityksen palvelutarjontaan, josta löytyy apua kaikkiin toiminnan kehittämisen haasteisiin:

#prosessikehitys #prosessiautomaatio #ohjelmistorobotiikka #muutosjohtaminen #koulutukset

SUORIA VASTAUKSIA

marja-jussila-van-leeuwen

Marja Jussila van Leeuwen

Prosessikehitys

+358 40 183 0273

marja.jussila@solidabis.com

anssi seppänen

Anssi Seppänen

Myyntijohtaja

+358 40 771 0512

anssi.seppanen@solidabis.com

Prosessimuotoilulla näkemystä liiketoimintaan

Solidabiksen ydinkompetensseja ovat ohjelmistokehityksen lisäksi palvelumuotoilu ja prosessijohtaminen.

Lue lisää »
Älä heitä RPA-esikoistasi pesuveden mukana

Organisaatiossasi on strategian tasolla päätetty ryhtyä automatisoimaan prosesseja. Teknologiaksi on valittu ohjelmistorobotiikka, koska: Se on [...] Lue lisää »
Rakennatko työttömiä robotteja?

Olin kuuntelemassa Työ- ja Elinkeinoministeriön paneelikeskustelua robotiikasta teemalla Robotti työkaverina. Robotiikkahypen yhteydessä robottia kaavaillaan jos […]

Lue lisää »
#Tapatehdä – Kaarina

Taustaltaan Kaarina on informaatioverkostojen dippa-inssi, jonka tie vei työuralla liiketoiminnallisten analyysien pariin. Ratkaisukeskeisyys ja kehitysmielisyys […]

Lue lisää »