Solidabis

PROSESSIKEHITYS


Prosessien kehittämisen ja automatisoimisen tulee palvella liiketoimintaa. Keskittymällä puhtaasti teknologiaan jäävät automaation tarjoamat hyödyt saavuttamatta.

Automaatioprojektit eivät ole koskaan vain teknisiä implementaatiota, vaan niissä ihmisten toiminta muuttuu. Tästä syystä käsittelemme niitä organisaation muutosprojekteina, emme puhtaina it-projekteina.

Suunnittelemme ja toteutamme ratkaisuja, jotka toimivat asiakkaamme ympäristössä. Haemme toimittajariippumattomasti tilanteeseen parhaiten sopivan teknologian tai autamme saamaan aiemmin valitusta teknologiasta parhaan hyödyn irti.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja katsotaan miten voisimme tehostaa ja automatisoida liiketoimintaasi!

#ohjelmistorobotiikka #prosessiautomaatio #projektien hallinta #koulutukset #teknologiavalinnat #kompetenssikeskukset #strateginen konsultointi #muutosjohtaminen

SUORIA VASTAUKSIA

marja-jussila-van-leeuwen

Marja Jussila van Leeuwen

Prosessikehitys

+358 40 183 0273

marja.jussila@solidabis.com

Prosessimuotoilulla näkemystä liiketoimintaan

Solidabiksen ydinkompetensseja ovat ohjelmistokehityksen lisäksi palvelumuotoilu ja prosessijohtaminen.

Lue lisää »
Älä heitä RPA-esikoistasi pesuveden mukana

Organisaatiossasi on strategian tasolla päätetty ryhtyä automatisoimaan prosesseja. Teknologiaksi on valittu ohjelmistorobotiikka, koska: Se on [...] Lue lisää »
Juha Ilanmaa vahvistamaan Solidabiksen prosessitiimiä

”Rutiineista vapautunut henkilö kykenee tuottamaan jalostusarvoltaan arvokkaampaa panosta organisaatiolle. Mielestäni tämä on win-win”, kertoo Juha.

Lue lisää »
Rakennatko työttömiä robotteja?

Rakennatko työttömiä robotteja? Olin kuuntelemassa Työ ja Elinkeinoministeriön paneelikeskustelua robotiikasta teemalla robotti työkaverina. Robotiikkahypen yhteydessä […]

Lue lisää »
Operatiiviset prosessit kolmeen koriin ja katse henkilöstöön

Firmojen tietotyöhenkilöstö keskimäärin pelkää tekoälyä, ja pelko tulee vain kasvamaan ajan mukana. Samasta pelon ilmapiiristä […]

Lue lisää »