Vaatimaton tavoitteemme on rakentaa Solidabiksesta Suomen suurin liiketoiminnan prosessikehityksen tarjoaja. Meillä pääset osallistumaan mielenkiintoisiin  prosessikehitysprojekteihin ja laajentamaan osaamistasi RPA:sta myös uusille automaation osa-alueille. Kiinnostaako? Jätä tietosi ja olemme sinuun yhteydessä!

Mitä toivomme?

Odotamme sinulta asiakaslähtöistä ajattelua ja määrätietoista toimintaa asiakkaan parhaaksi. Osaat kommunikoida sujuvasti projektin eri sidosryhmien kanssa ja pitää langat käsissäsi. Sinulla on kokemusta ketteristä työskentelytavoista sekä työkaluista ja olet myös tarvittaessa valmis ottamaan haltuun uuteen tilanteeseen sopivan teknologian.

Toivomme kokemusta RPA tai muiden prosessiautomaatioratkaisujen suunnittelusta ja toteuttamisesta. Osaaminen UiPath, Automation Anywhere tai Blueprism ohjelmistoista olisi oleellista ja kaikki muu prosessiautomaatio-osaaminen on täyttä plussaa. Osaaminen myös ohjelmoinnin puolelta (esim. Java, JavaScript, VB, PHP, jne.) ja kokemus SQL tai web service puolelta (esim. REST & SOAP) on toivottua.

Mitä tarjoamme?

Solidabis on ihmisen kokoinen yritys. Emme tarjoa sinulle pomppulinnoja ja kiipeilyseiniä, vaan mielekästä duunia ja siitä kohtuullista korvausta. Meillä saa tehdä rauhassa töitä monipuolisessa tiimissä ja töiden jälkeen pääset keskittymään myös vapaa-aikaan. Työntekijöillämme on myös mahdollisuus päästä osalliseksi kasvuvimmaisen yhtiömme menestyksestä.
Mutkaton, suora ja rehellinen arvomaailmamme kiteytyy kahteen sanaan: no bullshit

Jos kaipaat lisätietoja, niin soita tai meilaa Marjalle.

Marja Jussila van Leeuwen
+358 40 183 0273
marja.jussila(at)solidabis.com

Jätä yhteystietosi!

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, docx, rtf, doc, txt.