Solidabis

RPA-kehittäjiä Helsinkiin


Etsimme tiimiimme kehitysintoisia teknisiä konsultteja RPA- ja muihin prosessiautomaation hommiin rakentamaan Suomen parasta prosessikehityksen tiimiä!

Mitä etsimme?

Sinulta löytyy kokemusta prosessiautomaatioratkaisujen suunnittelusta ja toteuttamisesta RPA-työkaluilla, mutta jottei tekemisestä tule liian yksitoikkoista, sinulla on intoa ottaa haltuun myös muita prosessiautomaation työkaluja kuten prosessi- ja sääntömoottorit.

Osaaminen UiPath, Blueprism tai Robot Framework ohjelmistoista on oleellista. Plussaa on myös osaaminen ohjelmoinnin puolelta (esim. Java, JavaScript, VB, PHP, jne.) ja kokemus SQL tai web service puolelta (esim. REST & SOAP).

Rooli on tekninen, mutta silmää asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseen arvostetaan myös. Sinulta toivotaan asiakaslähtöistä ajattelua ja osaat tehdä hommia määrätietoisesti asiakkaan parhaaksi. Osaat kommunikoida sujuvasti projektin eri sidosryhmien kanssa ja pitää langat käsissäsi.

Mikä Solidabis?

Solidabis on ihmisen kokoinen yritys. Emme tarjoa sinulle kiipeilyseinällistä toimistoa, vaan mielekästä duunia ja siitä asiallista korvausta. Työtehtäväsi räätälöidään osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan, jotta voisit tehdä juuri sitä, missä olet oikeasti parhaimmillasi.

Kaikki toimintamme perustuu siihen, että jokaisella on vapaus ja vastuu toimia parhaaksi katsomallaan tavalla omalla vastuualueellaan. Tarjoamme tukea osaamisen kehittämiseen ja työntekijöillämme on mahdollisuus päästä osalliseksi kasvuvimmaisen yhtiömme menestyksestä.

Mutkaton, suora ja rehellinen arvomaailmamme kiteytyy kahteen sanaan: no bullshit.

Tarjoamme työntekijöille vähintään samat edut kuin muutkin alan yritykset. Meille hyvä työympäristö ei tarkoita pomppulinnoja ja pallomeriä, vaan edellytyksiä tehdä työtä tehokkaasti ja keskittyneesti.

Lue myös tarinoita solidabislaisista sekä lisää Solidabiksesta Me-sivulta.

Millaista työskentely Solidabiksessa on?

Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ydinkeskustassa sekä Kaarinassa. Voit työskennellä toimistollamme, asiakkaan tiloissa tai vapaasti valitsemassasi paikassa – asiakkaasta riippuen toki.

Solidabiksella on useita suuria pitkäaikaisia asiakkuuksia, joissa toimii joko Solidabiksen oma tiimi tai monitoimittajatiimi. Asiakkaidemme toimialoja ovat mm. julkishallinto, sosiaali- ja terveydenhuolto, pankki, teollisuus ja eläkevakuutus.

Mitä tarjoamme Solidabislaisille?

ETÄTYÖN MAHDOLLISUUS
JOUSTAVAT TYÖAJAT
HENKILÖSTÖRAHASTO
TYÖVÄLINEET VALINTASI MUKAAN

EI BYROKRATIAA

KERHOTOIMINTAA

Miten rekryprosessi etenee Solidabiksella?

1. HAE

Laita meille ensin LinkedIn-profiilisi tai CV, vapaamuotoista viestiä tai hakemusta tulemaan.

2. JUTELLAAN

Jahka olemme tsekanneet profiilisi, niin otamme yhteyttä – sovitaan tapaaminen!

3. TAVATAAN

Tavataan, jotta päästään tutustumaan toisiimme paremmin. Pääset samalla tapaamaan tulevia työkavereitasi!

4. PÄÄTÖKSENTEKO

Tämän jälkeen on virallisen päätöksen aika. Haluamme sinut mukaan Solidabiksen remmiin.

5. TERVETULOA!

Uusi solidabislainen – tervetuloa mahtiporukkaan!

Näkisitkö itsesi osana tätä porukkaa?

Lähetä meille CV:si ja/tai LinkedIn-osoitteesi proketiimin vetäjälle Marja Jussila van Leeuwenille tai alla olevalla lomakkeella 31.10.2020 mennessä – yhteydenotot ja hakemukset käsittelemme kuitenkin jo mahdollisimman pian niiden saavuttua. 

Jos kaipaat lisätietoja, olethan silloinkin yhteydessä Marjaan: +358 40 183 0273 / marja.jussila@solidabis.com

Rekry Proke: Jätä yhteystietosi

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, docx, rtf, doc, txt.
Eikö tämä paikka sovikaan juuri sinun saappaisiin?

Meillä on tällä hetkellä useita avoimia paikkoja, joista löydät varmasti sopivan. Tutustu kaikkiin avoimiin paikkoihimme!


Lisää meistä
”Jos asiakas on tyytyväinen, niin kaikki ovat tyytyväisiä.” Ohjelmistokehittäjä Lammi

Tomi Lammi on viihtynyt Solidabiksen matkassa jo pitkään – oikeastaan alusta saakka. Taustaltaan hän on […]

Lue lisää »
Ohjelmistorobotiikan skaalaaminen — mikä siinä on niin vaikeaa?

Ohjelmistorobotiikan ensimmäinen hypeaalto alkaa pikkuhiljaa vetäytyä, ja teknologian varjopuolet saavat päivänvaloa. Muun muassa skaalautuminen koetaan […]

Lue lisää »
Marja Jussila Van Leeuwen on prosessijohtamisen ammattilainen

Solidabiksen Marjalla on yli 10 vuoden kansainvälinen kokemus prosessien kehittämisen saralla – sekä liiketoiminnan kehittämisen […]

Lue lisää »
Parempaa päätöksentekoa, parempaa bisnestä

Sääntöautomaatio on tärkeä osa digitaalista päätöksentekoa Nykypäivän muuttuvassa maailmassa yritysten on tehtävä parempia päätöksiä nopeammin, […]

Lue lisää »
Solidabis mukana digitalisoimassa Suomalaista terveydenhuoltoa!

 

Lue lisää »