SOLIDABIS

Solidabis on perustettu vuonna 2016 ja kasvanut nopeasti työllistäen 40 palvelumuotoilun, prosessikehityksen, liiketoiminnan ja ohjelmistokehityksen ammattilaista.

Solidabiksen kivijalka on rakennettu kovatasoisista yritystoiminnan asiantuntijoista. Solidabiksen perustajaosakas Pentti Heikkinen on kokenut yritysjohtaja sekä hallitusammattilainen, joka on toiminut 30-vuotisen it-uransa aikana 27:ssa maassa ja ollut järjestelemässä muun muassa 40:ää yrityskauppaa ja useaa fuusiota. Solidabiksen toimitusjohtajan Petteri Puhakalla on 20 vuoden kokemus liiketoiminnan johtamisesta sisäisistä startupeista isoon 1 400 hengen yksikköön. Gatewayn perustajaosakas ja asiakaspalvelujohtaja Anssi Seppänen ja Timo Makkonen ovat pitkän linjan it-myynnin ammattilaisia. Solidabiksen palvelumuotoiluliiketoimintaa vetää Fyyrin perustaja Leena Ketonen.

Solidabis hankki elokuussa 2016 haltuunsa Gateway Technolabs Finland OY:n Suomalaisen osakekannan ja sai näin vahvan kivijalan ohjelmistotoiminnalleen. Gateway on vuonna 2008 perustettu vaativaan ohjelmistokehitykseen erikoitunut yritys, jolla on toimipisteet Helsingissä ja Kaarinassa sekä kehityskeskus Ahmadabadissa Intiassa. Kesällä 2017 Solidabis hankki palvelumuotoilutoimisto Fyyri OY:n. Solidabiksen vahva liiketoiminnan asiantuntijoiden ja ohjelmistokehittäjien tiimi sai kaupassa uudenlaisia voimavaroja palvelumuotoilun tueksi.

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.