Solidabis on uusi hyvää vauhtia kasvava moniottelija Suomen it-markkinoilla. Me olemme ryhmä omien lajiemme ammattilaisia ja hoidamme hommat kokemuksen tuomalla varmuudella. Toimintamme laajentuessa etsimme nyt testausautomatiikan ja ohjelmistorobotiikan ammattilaisia syventämään Solidabiksen ohjelmistotestaustarjontaa. Solidabiksella olet osa kokenutta tiimiämme ja pääset mukaan haastaviin ja mielenkiintoisiin projekteihin.

Testausasiantuntijana olet mukana joko suoraan asiakkaalle toimitettavissa projekteissa tai konsulttina auttamassa heidän teknisissä haasteissaan. Arvostamme useamman vuoden aikana kertynyttä osaamista sekä jatkuvaa kiinnostusta testaamiseen ja laadunvarmistukseen. Automaatio- ja robotiikkaratkaisujen kehittäjänä sinulle ovat tuttuja automaatiotestauksen ja testausrobotiikan työkalut. Onnistuminen vaatii sujuvaa yhteistyötä sekä asiakkaidemme että kollegoiden kanssa, joten sosiaalisia taitojakin tarvitaan.

Arvostamme:

-Kokemusta tai hyvää ymmärrystä ohjelmistokehityksestä.

-Ymmärrystä web-teknologioista (HTML5, PHP, CSS, Ruby, JavaScript)

-Automaatiotestaustyökalujen hallintaa (Robot Framework, ProTracktor)

-Ohjelmistorobotiikka & RPA-työkalujen hallintaa (UiPath, Blue Prism, Automation Anywhere)

-Ymmärrystä ja kykyä huolehtia tietoturvasta

-Kykyä rakentaa automaatiotestaus- ja tuotantojärjestelmiä.

-Yhteistyökykyä ohjelmistokehittäjien ja muiden projektin osapuolten kanssa.

-Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Solidabis on työpaikka, missä oikeasti joustetaan jokaisen työntekijän elämäntilanteen mukaan. Voit työskennellä joko Kaarinan tai Helsingin Rautatientorin toimipisteessä ja etätyötä tuetaan. Työtehtävät saattavat toisinaan vaatia työskentelyä asiakkaan tiloissa joko pääkaupunkiseudulla tai Turun alueella. Työtehtäviäsi ja rooliasi pyritään räätälöimään osaamisesi ja kiinnostuksiesi mukaan, jotta voisit tehdä juuri sitä, missä olet oikeasti parhaimmillasi. Hae rohkeasti meille ja ole mukana luomassa Solidabiksen tarinaa!

Rekrytointilomake

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, docx, rtf, doc, txt.