EI TUURILLA VAAN TAIDOLLA

Solidabis Oy on asiakkaidensa aito digikumppani; IT-konkari, joka tarjoaa vankan kokemuksensa tuomaa varmuutta ja huolehtii asiakkaiden ohjelmistoratkaisuista niiden koko elinkaaren ajan juuresta latvaan.

Meillä tulet työskentelemään osana ammattitaitoista tiimiä mielenkiintoisten asiakasprojektien parissa. Kasvu-uralla olevassa yrityksessämme pääset myös henkilökohtaisesti hyötymään yhtiön menestyksestä, sillä työntekijänämme kuulut firman henkilöstörahaston piiriin.

Solidabis on työpaikka, missä joustetaan jokaisen työntekijän elämäntilanteen mukaan. Tarjoamme sinulle paljon vapautta ja sopivasti vastuuta. Voit sijoittua joko Helsinkiin tai Kaarinaan. Toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla, mutta tarvittaessa myös etänä työskentely onnistuu. Tutustu Solidabikseen työpaikkana täällä.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Testiautomatiikan tai ohjelmistorobotiikan asiantuntija

Toimintamme laajentuessa etsimme nyt testausautomatiikan ja ohjelmistorobotiikan ammattilaisia syventämään Solidabiksen ohjelmistotestaustarjontaa. Solidabiksella olet osa kokenutta tiimiämme ja pääset mukaan haastaviin ja mielenkiintoisiin projekteihin.

Kokenut Java-kehittäjä

Sinulla on osaamista ohjelmistokehityksestä Java-pohjaisilla teknologioilla ja vähintään 3 vuotta alan työkokemusta. Osaat hyödyntää avoimen lähdekoodin Java Framework työkaluja ja tekniikoita. Hallitset työskentelyn ketterin menetelmin ja olet perillä modernista web-kehityksestä ja teknologioista.

Etsimme kasvavaan, aktiiviseen ja idearikkaaseen porukkaamme pääkaupunkiseudulle digitaalisten palveluiden palvelumuotoilijaa visuaalisen suunnittelijan/UI –designerin kokemuksella. Työnkuvaan kuuluu asiakasrajapinnassa toimimista, palvelumuotoilusprinttejä ja UX työhön liittyviä tehtäviä kuten käyttöliittymäsuunnittelua, graafista suunnittelua, käytettävyys- ja käyttäjätutkimusten tekemistä ja ideointityöpajoja.

HAEMME JATKUVASI OSAAVIA TEKIJÖITÄ MYÖS MUUNALAISILLA PROFIILEILLA , JOTEN LÄHETÄ AVOIN HAKEMUS TAI LINKEDIN PROFIILISI JA KATSOTAAN YHDESSÄ MITÄ VOISIMME TARJOTA!
  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, docx, rtf, doc, txt.